Μεταφορικά Κόστη

Στο καλάθι αγορών, καθώς ολοκληρώνετε την παραγγελία σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον Τ.Κ. της περιοχής στην οποία επιθυμείτε να γίνει η παράδοση των προϊόντων. Τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται βάσει του Τ.Κ. που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και βάσει του βάρους των προϊόντων που εμπεριέχονται στην παραγγελία σας.

 

Σε περιπτώσεις παραγγελιών προϊόντων που καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο ή βάρος, υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να ολοκληρωθεί η μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.

Δεν γίνονται παραδόσεις προϊόντων εκτός Ελλάδος.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09.00 π.μ. μέχρι 16.00 μ.μ. για Αθήνα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής.

Χρόνος παράδοσης και παραλαβής προϊόντων

Από τη στιγμή που η παραγγελία σας δοθεί μέχρι τις 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή η BAU MARKET Α.Ε. αποστέλλει την παραγγελία σας, εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα, εάν παραγγείλετε έως τις 14:00 την Τρίτη θα παραλάβετε την Πέμπτη ή Παρασκευή. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα και εφόσον υπάρχει η ευχέρεια από μέρους μας, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε την επόμενη ημέρα με επιπλέον χρέωση σας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη και στην περίπτωση που αυτός ζητήσει παράδοση σε πρακτορείο, εφόσον η παραγγελία αφορά αποστολή για εκτός Αθήνα.

Προϊόντα που συνήθως δεν υπάρχουν σε άμεση διάθεση από την εταιρεία που τα παράγει ή το εισάγει και τα διακινεί στην Ελλάδα, άρα προϋποθέτουν και από μέρους μας παραγγελία, αναφέρονται και στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σαν είδος «κατόπιν παραγγελίας». Για τα είδη αυτά, μετά την παραγγελία σας και κατά τη διαδικασία επεξεργασίας της, σας ενημερώνουμε για το χρόνο που απαιτείται για να είναι διαθέσιμα και μας επιβεβαιώνεται για το εάν η παραγγελία σας ισχύει.