Γιατί να επιλέξω Baumarket

Είμαστε το πληρέστερο κατάστημα δομικών υλικών για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.

Ανήκει στον Όμιλο Εταιριών της Μαθιός Πυρίμαχα και αποτελεί το επίσημο σημείο λιανικής πώλησης του Ομίλου. Με έναρξη λειτουργίας το 1890 και με αδιάκοπη πορεία έως σήμερα, η Μαθιός Πυρίμαχα είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στην εγχώρια και διεθνή αγορά με τη σχεδίαση, παραγωγή και εμπορία πυρίμαχων υλικών, δομικών προϊόντων και μια μεγάλη γκάμα τεχνητής-οικολογικής πέτρας επένδυσης.
Στο κατάστημα Baumarket διατίθεται μια πλήρης σειρά σύγχρονων δομικών προϊόντων για κάθε έργο, είτε αφορά νέα κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, επισκευή ή DIY.

Αμέτρητες Επιλογές και Τεχνική Υποστήριξη

Με ένα κλικ, ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 4.000 προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Τα προϊόντα μας προέρχονται από κορυφαία εργοστάσια, αξιόπιστες εταιρίες και δημοφιλείς μάρκες.
Δέσμευσή μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα, μεγάλη ποικιλία, ασυναγώνιστες τιμές, συνεχείς προσφορές και καινοτόμα υλικά. Διαθέτοντας εξειδικευμένη κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία, είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική.

Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των όσων κάνουμε

Φιλοσοφία μας είναι πως οι πελάτες μας είναι συνεργάτες μας. Γι αύτο περισσότερο από 1.000.000 πελάτες έχουν μείνει ευχαριστημένοι και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να μας προτείνουν. Aρχιτέκτονες, μηχανικοί, εργολάβοι, τεχνικές εταιρείες αλλά και ατομικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, επιλέγουν το Baumarket σταθερά και βρίσκουν λύσεις καθημερινά.

Αντιμετωπίζουμε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, κατανοούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και σας προτείνουμε ακριβώς τη λύση που χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, μια μικρή επισκευή ή μια DIY κατασκευή, στο Baumarket θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε

Πώς αγοράζω

Ποτέ πριν η επιλογή και η αγορά δομικών υλικών δεν ήταν τόσο εύκολη!

Με ένα κλικ από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό.
Το eshop μας έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει φιλική πλοήγηση και προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη.

Με ένα τηλεφώνημα επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο 210 5580120-1.

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα.
Στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε και από κοντά τα προϊόντα, να συζητήσουμε για πιθανές απορίες σας και να κάνετε την παραγγελία σας επί τόπου.

Πώς παραλαμβάνω

Με αποστολή
Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται σε όλη την Ελλάδα και εσείς ορίζετε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα express αποστολής με παράδοση σε 24 ώρες*.

Από το κατάστημά μας
17ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου
Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος

Δυνατότητα παραλαβής και από την έκθεσή μας κατόπιν συνεννόησης.
Κεντρικά γραφεία Μαθιός Πυρίμαχα
Επιδαύρου 5 Αγ. Ι. Ρέντης
Τ.Κ. 18233 Πειραιάς

 

Ο συνδυασμός μεγάλης προϊοντικής γκάμας σε συμφέρουσα τιμή, η υψηλή τεχνογνωσία μας και η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία αποτελούν όλα αυτά τα χρόνια το τρίπτυχο επιτυχίας του Baumarket.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

* Η παράδοση εντός 24ώρου ισχύει όπου παρέχεται από την υπηρεσία courier.