Ποιοί είμαστε;

Η BAUMARKET Α.Ε. ιδρύθηκε το 1993 με κύρια δραστηριότητα την εμπορεία δομικών υλικών για ιδιώτες και επαγγελματίες. Το 2000 γίνεται μέλος του ομίλου εταιρειών ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε., επεκτείνοντας τη δραστηριότητάς της σε επενδυτικές πέτρες, πυρότουβλα, πυρίμαχα υλικά, υαλότουβλα και προϊόντα διακόσμησης κήπου.

Σήμερα η BAUMARKET Α.Ε. είναι το πληρέστερο κατάστημα δομικών υλικών για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία. Διαθέτουμε μια πλήρης σειρά από εξειδικευμένα και μη υλικά, είτε πρόκειται για εκ νέου κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση ή επισκευή και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών & απαιτήσεων, από τα κορυφαία εργοστάσια και τις πιο αξιόπιστες εταιρίες σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το όραμά μας

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση όσων ασχολούνται με την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση ανακαίνιση και διακόσμηση. Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης, γι αυτό και βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα του, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει τη μεγάλη γκάμα υλικών, με την άριστη τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη που απαιτούνται για την σωστή εφαρμογή τους.

Βλέποντας το μέλλον επενδύουμε σε νέα υλικά, ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες, που πρωτοπορούν σε ποιότητα, ευκολία και σωστή εξυπηρέτηση. Καινοτομούμε χάρη στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, στη διαρκή ενημέρωσή μας, στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και στην προσπάθειά μας για ενδυνάμωση του ομαδικού πνεύματος.

Γιατί Baumarket;

Γιατί η BAUMARKET Α.Ε. είναι ένας χρήσιμος συνεργάτης για αυτόν που κατασκευάζει. Στα 2 σύγχρονα διαμορφωμένα καταστήματα μας, στον Ασπρόπυργο και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, αλλά και στον ιστότοπό μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.baumarket.gr, βρίσκουν καθημερινά λύσεις αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνικές εταιρείες, αλλά και ιδιώτες και ατομικές επιχειρήσεις.